Gay & Happy – het Handboek

De teksten die je onder het kopje ‘onderwerpen’ vindt, stonden oorspronkelijk in een boek: Gay en Happy – het handboek voor de moderne homo. Dit was een laagdrempelige, grappige gids. Steven van Lijnden schreef het, Peter Welleman maakte de meer dan 30 illustraties ervoor (waarvan sommige sekspliciet).

VERKOOPPUNTEN: de inmiddels iets verouderde (2013) print-versie van het boek kan nog worden besteld bij Vrolijk en bij The American Book Center. De teksten op deze site zijn bijgewerkt.

REVIEWS VAN GAY & HAPPY:
‎”De voorbije decennia zijn er herhaalde pogingen geweest om het homoleven uit te leggen aan nieuwkomers in onze subcultuur, en het moet gezegd, van Lijndens is de beste die me al onder ogen kwam. Met zijn 250 pagina’s is ‘handboek voor de moderne homo’ behoorlijk lijvig en compleet.” (Recensie ZiZo, Sept/Okt)

“In Gay & Happy zullen ervaren homomannen veel herkennen van eigen en andermans sores. Onervaren jongens zullen er makkelijk en graag naar grijpen om de do’s en don’t’s van homogeluk er nog even op na te slaan (…)” (Recensie Ihlia)

“Eindelijk weer eens een lekker prikkelend boek met leuke én serieuze tips voor homomannen.” (Dennis Boutkan, voorzitter COC Amsterdam)

Blijf op de hoogte door Gay & Happy te volgen op Facebook of Twitter of stuur een e-mail naar: info@gayenhappy.nl

Feedback wordt gewaardeerd!

Gay en Happy: het handboek voor de moderne homo. ISBN: 9789081618410 (Ocker Publishing)

Spread the love!