Een Hele Mond Vol – Over Pijpen

Wanneer hetero’s zich wat proberen voor te stellen bij homoseks, is de anale variant vaak het eerste waar ze aan denken. In de praktijk is een veel groter deel van de man-op-man activiteiten echter pijp-gericht. Omdat het minder gevaar oplevert dan anale seks en minder voorbereiding behoeft, is een pijpbeurt een lekker makkelijk cadeau voor iemand die je onweerstaanbaar vindt.

Klaar voor de start
Hoewel voorbereiding minder noodzakelijk is dan bij billenwerk, zijn er wel wat dingen die je kan doen om de orale belevenis nóg prettiger te maken voor jou en je partner. Ten eerste is het fijn om recentelijk onder de douche te hebben gestaan en daarbij je piemel gewassen te hebben, ook onder de voorhuid, indien aanwezig. Enig vers zweet is geen probleem — en kan een pré zijn voor sommigen — maar zure kleedkamergeur moet je verbannen. Als je ondergoed lichtelijk naar urine ruikt kan je ook maar beter een verse aantrekken, tenzij je zeker weet dat je partner een fan is van plasseks. En om te voorkomen dat er op een vervelend moment haren in iemands keel belanden, valt aan te raden regelmatig bij te scheren onder de gordel. Helemaal haarloos hoeft daarbij niet, hoewel er veel mannen zijn die dat doen. Voorkom stoppels, omdat deze niet prettig zullen voelen tijdens een vrijpartij.

“Ik pijp niet, omdat ik het een turn-off vind om een volwassen man op het pathetische af dankbaar te zien.”
– Jenny Eclair, schrijfster/komiek

Rap van tong
Het moment is daar en de broek van je partner is naar beneden. Misschien is de onderbroek nog aan, hopelijk met een indrukwekkende bobbel veroorzaakt door jullie voorspel. Als je een condoom wil gebruiken tijdens het pijpen, zorg er dan voor dat die op dit moment al klaar ligt binnen handbereik. De meeste mensen gebruiken ze niet voor orale seks, maar laat je door niemand overhalen je eigen veiligheidsnormen te overschrijden en wees je bewust van de risico’s: kijk hier en hier voor meer informatie.

Je kan het ondergoed nog even laten zitten, zeker als jij of je prooi er een fan van is. Je zou eerst nog met je mond langs de bolling van zijn paal kunnen reizen, je warme adem door de stof blazend. Als je al eerder seks had met deze partner, is het goed om hem te verrassen met een nieuwe aanpak. Nam je de vorige keer uitgebreid de tijd, dan zorgt een kortere aanloop dit keer voor variatie. Je kan je cadeau stukje bij beetje uitpakken, eerst alleen op de eikel zuigen of langs een stukje van de schacht likken, langzaam naar beneden werken terwijl je zijn onderbroek omlaag trekt en zo spanning opbouwen. Of je kan gepassioneerd de kleding naar beneden rukken en hem in één keer zo diep mogelijk in je keel proberen te krijgen.

Het gevoeligste deel van een pik is de onderkant van de eikel. Dit plekje moet dan ook veel liefde en aandacht krijgen. Je tong moet er goed te werk worden gezet: in cirkels, op en neer en onder de voorhuid, als die er is. Wees niet zuinig met je spuug: het is het glijmiddel van Moeder Natuur. Door met je lippen een strakke ring te vormen wanneer zijn paal in beweging is, geef je hem een prettig gevoel van penetratie. Wat je ook doet: laat nooit je tanden per ongeluk over zijn pik schrapen. Een duidelijk bedoeld knabbeltje kan grappig zijn, maar een niet gepland schaaf-incident kan hem buiten bedrijf stellen voor de rest van de avond of het voor hem onmogelijk maken zich te ontspannen en nog te genieten. Hij zal bang zal zijn dat het opnieuw gebeurt, met pijnlijke gevolgen.

Hou je ogen en oren open om zijn reacties te peilen. Hoe hard hij is en blijft, dient als een graadmeter voor zijn geilheid. Als je iets doet waar hij sterk op reageert, onthoud dat dan voor later. Focus je niet alleen op zijn eikel: laat je mond en tong langs de schacht gaan en maak af en toe een omweg naar zijn ballen. Je kan er eentje in je mond nemen terwijl je hem aftrekt, bonuspunten als je ze allebei tegelijkertijd weet te huisvesten. Trek er zachtjes aan — nogmaals: zachtjes — en let op zijn reactie. Je vrij stil houden terwijl hij in je mond stoot kan een man wild maken, zeker als hij graag wat dominant is. Duidelijk laten merken dat je geniet van wat je doet, zal hem eerder aan de kook krijgen.

Aangenomen dat je partner er voor open staat en schoon is, kan je voorzichtig een glibberige vinger zijn kont in schuiven om zijn prostaat te stimuleren. Masseer deze zachtjes. Je kan hem gek maken door hem te blijven pijpen terwijl je dit doet. Met een vinger duwen op de plek tussen ballen en kont kan ook effect hebben en een orgasme intenser maken.

Diepgang
Variëren met de diepte van de penetratie, is een effectieve manier om hem aan het kreunen te krijgen. Oppervlakkig en diep werken het beste in contrast dus wissel af en toe tussen een volmondige, diepe beweging en een gedeeltelijk in en uit. Deepthroaten wordt over het algemeen gezien als de Heilige Graal van het pijpen. Hoe makkelijk het is om de pik tot aan de wortel geheel in je mond en keel te nemen, zal afhangen van de vorm en het formaat van de paal van je partner en van jouw controle over je kokhalsreflex. Overgeven in de schoot van je maatje moet worden vermeden. Het is belangrijk om oprecht geil te worden van wat je aan het doen bent: visualiseer je keel, die zich vreugdevol opent voor zijn pik terwijl je mond er overheen schuift. Het zou dan makkelijker moeten worden om hem te laten passen. Oefening baart kunst bij het onderdrukken van je kokhalsreflex. Zorg er voor dat je uit de goede hoek begint. Jouw keel buigt naar beneden, dus als zijn pik omhoog buigt, benader die dan vanuit de 69 positie — jouw hoofd bij zijn kruis en zijn hoofd bij jouw kruis — of ga op je rug op bed liggen, met je hoofd over de rand. Zelfs met oefening zullen sommige piemels je beste pogingen weerstaan door hun lengte, dikte of vorm. Maar dan nog zullen de eigenaars je inzet en waterende ogen waarderen.

Als je hem het gevoel wil geven dat hij diep gaat maar niet wil kokhalzen, is het geen schande om vals te spelen met je handen. Terwijl je mond bezig is met het uiteinde, kunnen ze een strakke, warme tunnel vormen, geholpen met wat spuug. Een voordeel van deze methode, is dat je jouw handen kan gebruiken om de schacht te kneden en te draaien. Experimenteer met varianten hierop om te zien waarop je gewillige proefkonijn het sterkste reageert.

“De machtsdynamiek is interessant bij pijpen. Je hebt als pijper in bepaald opzicht de ondergeschikte positie, maar degene die gepijpt wordt is erg kwetsbaar, met je mond en tanden zo dicht bij zijn pik en ballen. Je hebt hem te pakken bij zijn joystick en zien hoe hij reageert op alles wat je doet, is een machtig gevoel.”
– Brian

Ontdek zijn plekje
Een goede pijpbeurt geven, vereist dat je niet vergeet dat er iemand aan de piemel vastzit. Mogelijk gebruik je één hand — soms twee — om zijn handeltje te behandelen, maar wanneer je er een vrij hebt, moet je de rest van zijn lijf aandacht geven terwijl je bezig bent. Speel met zijn tepels als die gevoelig zijn, of raak zijn hals en gezicht aan. Leg oogcontact en pauzeer voor een kus, een knuffel of om van rol te wisselen, ter variatie. Probeer verschillende standjes en plekken: keuken, douche, voor een spiegel, op de bank, op je knieën voor hem terwijl hij staat, 69, etcetera. Orale seks doet het prima als een spontaan vluggertje. Het hoeft ook niet altijd wederzijds te zijn: soms zal je bevrediging voelen, puur door hem te pijpen en soms doet hij dat dan ook bij jou. Een lange, ontspannen pijpsessie kan ook prima zijn als hoofdactiviteit, zonder dat het hoeft te leiden tot kontje-wip.

Het eind is nabij
Er zijn een paar manieren om je maatje af te remmen als hij te snel dreigt klaar te komen. Deze vind je hier.  Aan de andere kant: als je kramp in je kaken begint te krijgen en er een eind aan wil breien, gebruik dan een beweging waar hij eerder sterk op reageerde en volhard daar in, snelheid opbouwend. Dat zou hem over het randje moeten helpen. Sommige mannen komen niet makkelijk klaar van een pijpbeurt, mogelijk omdat ze te veel gewend zijn geraakt aan de stevige grip waarmee ze masturberen. Voel je er niet te teleurgesteld over als je op moet geven en hem met de hand laten finishen. Het kan zelfs zijn orgasme intenser maken als hij dat letterlijk zelf in de hand heeft, omdat er een ritme zit in de golven van een climax dat makkelijk verstoord kan raken. Tenzij je gekoppeld bent, getest en monogaam, is het hoe dan ook veiliger hem niet in je mond te laten spuiten, of je nu spuugt of slikt. Terwijl hij klaarkomt, kan je hem desgewenst aftrekken en je mond en handen inzetten waar je lekker lijkt: kus hem, kus zijn nek, lik zijn ballen, speel met zijn kont, benen of voeten, geef lichte druk op zijn onderbuik of het plekje tussen zijn ballen en billen. Let er wel op dat je tijdens de grote finale geen sperma in je oog krijgt: dat is pijnlijk en niet helemaal safe.

Je hoeft een pijpsessie niet altijd te eindigen met een gezamenlijk orgasme. Het kan al prettig zijn om een tijdje te spelen tot jullie allebei zijn uitgeput of tot één van jullie een orgasme krijgt. Maar als jullie er allebei zin in hebben, kán pijperij natuurlijk leiden tot neuken.

Laatste edit: 10-12-2018  English version here.

Spread the love!